lahja

innoittamana Venus

Megan oli lahja. Hänen äitinsä oli se, ja hänen isoäitinsä, kun hän oli elossa, oli se. Megan oli löytänyt jo varhain, että jos hän katseli toisen henkilön tarpeeksi kauan hänen suuri Emerald keltaiset silmät, että henkilö olisi tullut kivettynyt. Käytäntöä ja enemmän keskittymistä, hän tajusi, että hän ei voinut vain lävistää henkilö, mutta myös käytännössä hallita mieltään. Hänen aiemmin vuosina tämä oli tullut suuri lähde viihdettä Megan. Hän olisi hänen veljensä ja sisarensa asioille hänen ja vapaaehtoisesti tehdä hänen askareisiin. Kun ostoksilla vanhempiensa kanssa se oli helppo päästä äitinsä ostaa muotivaatteita, että hän halusi sen sijaan tylsä ​​konservatiivinen kohteita, jotka hänen äitinsä ajatteli, että hänen pitäisi olla. Kun koulussa, vaikka hän oli kaunis tyttö, hän löysi se oli paljon hauskempaa käyttää hänen lahja turvata tasalla parhaan näköinen poika tanssimaan tai sosiaalisen kerääminen.

Koska vuodet kuluivat ja Megan kypsynyt, hän huomasi, että hän käyttänyt hänen Lahja vähemmän ja vähemmän, luottaen hänen vaistomainen älykkyys, terävä persoonallisuus ja ulkonäkö saada hänet mitä hän halusi hänen elämäänsä.

35 vuotias, Megan ajatteli, että hän oli hyvin ratkaistu. Hänen hallinta uransa hyvää PR yritys kaupungin pidetään hänen varattu tarpeeksi, ja hän oli miehensä Barry. Kuitenkin viikko sitten kaiken, mitä oli muuttunut. Barry oli jättänyt hänet. Pitkän keskustelun jälkeen, jotka jatkuivat myöhään yöhön, Barry oli ilmoittanut hänelle, että hän oli toinen nainen (kymmenen vuotta Megan junior), ja että hän halusi liikkua hänen kanssaan. Barry oli lähtenyt, että yöllä ja sen jälkeen itku itsensä uneen, Megan heräsi seuraavana aamuna vannoo saada hänet elämään yhdessä.

Ja niin hän löysi itsensä viikkoa myöhemmin valmistautuu mennä ulos yöllä kaupungilla. Hän oli valinnut suuri meluisassa baarissa hyvän musiikin, ja siellä oli aina mahdollisuus, että hän voisi tavata joku muu. Ensinnäkin Megan kesti pitkä kuuma kylpy, heittäytyvät itsensä kalliita öljyjä ja saippuat. Kuten hän kuivattu itsensä, hän katsoi hänen alastoman ruumiin täyspitkä peili. Hän oli tyytyväinen siihen, että hänen päivittäinen aerobic oli pitänyt hänen kehon hyvässä kunnossa. Hänen jalkansa olivat pitkiä ja sileä, kapenee kauniisti hänen nilkkojen ja pieni siro jalat. Hän piti hänen häpykarvat hyvin leikattu vain pieni laastari vaaleat hiukset edellä hänen pillua. Hänen vyötärö oli leikata ja hänen tasainen vatsa korostuu hänen koko rinnat. Rennosti hän cupped kätensä alle rinnat. Vaikka suuri, säännöllinen liikunta oli pelastaa keskinkertaisen kiinteä. Hän juoksi hänen sormensa kevyesti yli hänen vaaleanpunainen nännit tunne kihelmöidä alas hänen selkärangan. Hän tärisi hieman ja toisaalta outoa impulssi, puristuksiin niitä hieman, tunne sitten alkaa kovettua hieman. Hän tuntui oudolta seisoo peilin edessä, hän ei ollut masturboi kunnolla koska hänen teini. Hänen sukupuolielämää Barry oli selkeä, muttei liian; tavallista perjantai-tai lauantai iltana istuntojen muutamia lyhyitä esileikki ennen yhdyntää yleensä lähetyssaarnaaja-asentoa. Hänen nännit olivat nyt melko kovaa. Hän tunsi omituisesti innoissaan kuin jos hän olisi tekemässä tätä ensimmäistä kertaa ja että se oli jotenkin hyvin tuhma. Tunne rohkea, hän päästi kätensä ajautua alas hänen leikattu pensas, kerroit hänen etusormi hitaasti drift ylös ja alas lämmin poimuihin hänen pillua. Hän oli yllättynyt, että hän oli tullut melko kostea sinne ja kun hän katsoi takaisin peiliin hän näki, että hänen kasvonsa olivat huuhdellaan. Kun hänen sormensa joutui kosketuksiin hänen klitoris hän huokaisi.

“Jumala, mitä minä teen?” hän ajatteli, kun hän veti kätensä pois. “Et ole teini enää tiedät”.

Megan vilkaisi kelloa pukeutuja. Aika oli menoa. Hän teki henkinen lupauksen jatkaa hänen hyväilee, kun hän palasi. Hän ajatteli lyhyesti aio ulos ollenkaan ja yritetään itse nyt, mutta tajusi, että jos hän ei saada hänen sosiaalinen elämänsä takaisin raiteilleen nyt hän enemmän kuin todennäköistä katumaan myöhemmin. Tämän, hän valitaan hänen vaatteensa illalla. Yöilma oli lämmin, joten hän valitsi kevyt kesämekko, niin pieni edessä näyttää hieman pilkkominen ja helma viimeistely yläpuolella polvillaan. Hän kehui mekko pari tiukka keltainen bikinit pikkuhousut ja matching rintaliivit. Hän lopetti porukka musta korkokengät ja musta lyhyt takki. Hakeminen hänen meikki huolellisesti ja sitominen hänen pitkät vaaleat hiukset takaisin poninhäntä, hän tarkastivat uudelleen työnsä peiliin.

“Erinomainen”, hän sanoi itselleen, nauraa. “Voit silti näyttää hyvältä!”

Hän piristyi hänen avaimet ja kukkaro ja lähti ulos yöhön.

*****

Megan astui taksin, hän tunsi viileä tuulahdus leikkiä jalkansa lähettämällä selkäpiitä hänen selkärangan ja muistuttaa häntä hänen aiemmin jännitystä. Hän maksoi kuljettajalle hänen hinta ja ottaen syvään henkeä, käveli baarin.

Baari oli tumma ja melko tungosta tunnin Megan meandered matkalla kohti laskuri. Kun istuin on korkea jakkara hän herätti baarimikon ja määräsi suuri vodka martini. Kun hän maistoi hänen juoda hän katseli ympärilleen baarissa.

“Enimmäkseen parit”, hän ajatteli itsekseen. “Ei se mitään, runsaasti aikaa”

Seuraavan tunnin aikana, useita miehiä lähestyi häntä tarjouksia juomia, jotka kaikki Megan kohteliaasti kieltäytyi. “Voi bongata naimisissa kilometrin pois”, hän ajatteli “ne ovat niin ilmeinen”.

Kuten muutama martini n lämmennyt hänen sisukset, Megan alkoi tuntea rennompaa. Kuten hänen silmänsä flitted ympäri huonetta hän alkoi ajatella, että hän olisi iloa hänen lahjansa jälleen.

“Se voisi olla hauskaa”, hän ajatteli, virnistäen itsekseen, “joilla mies minun komento.”

Kaikki ajatukset heti katosi, kun hän katseli tuttu mies lähestyä baarissa.

“Jeesus Kristus …. BARRY”, hän sanoi itselleen epäuskoisena. “Mitä helvettiä hän tekee täällä”

Megan kääntyi nopeasti takaisin baariin, jotta se ei olisi huomannut hänen vieraantunut aviomiehensä. Barry hankki juomia ja Megan katseli ulos nurkassa hänen silmänsä, kun hän palasi pöytään. Istuttava Barry oli pitkä hoikka nainen hänen puolivälissä kaksikymppisenä. Hän oli uskomattoman viehättävä suihkun mustat hiukset ja hienoja ominaisuuksia. Kun hän istui, Megan voinut tehdä, loput hänen elin, mutta arvannut, että se oli yhtä houkutteleva kuin loppuelämänsä!

Megan oli kuohuu. “Shit – miten hän kehtaa tuoda hänet tässä baarissa. Oliko hän tiennyt hän olisi täällä? Oliko hän flaunting hänen uusi palkinto?” Ajatukset hätäinen kautta Meganin mieltäsi 100 kilometriä tunnissa.

Megan ajatellut idea. Hän piti päästä lähemmäs pari. Piti nähdä enemmän. Hän tiesi, että nainen oli nuorempi kuin itsensä ja erittäin houkutteleva, mutta hän halusi päästä lähemmäksi. Kerätä jopa hänen juoda hän näytti viime kaveri, joka oli äskettäin yrittänyt iskeä häntä. Hän huomasi hänet seisoi itsensä ja manouvered itsensä sellaiseen asentoon, että hän voisi nähdä Barry ja hänen pikku narttu yli miehen olkapäähän ilman nähdään itse. Kuten muukalainen esitteli itsensä ja alkoi paukuttaa jotain intensiivisesti tylsää Megan, hän antaa hänen silmänsä ajelehtia olkansa yli. Hän voisi nyt selvästi nähdä nuorempi nainen Barry. Hän oli ollut oikeassa, hän oli upea. Hänellä oli täydellinen hahmo keskisuurten rinnat (ei tarvita bra Megan toteutunut) ja erittäin pitkät jalat. Hänellä oli mikro hame ja silkki pusero ja asu oli viimeistelty piikki korkokenkiä. Megan tuijotti häntä. Nainen näytti syvästi syventynyt jotain, Barry sanoi hänelle ja hymyili paljastaen täydelliset hampaat. Kaveri iskeä Megan oli vielä tietämätön hänen välinpitämättömyyttä sen hän ravisteli päälle.

Megan tuntui hieman epämukavalta, kun hän jatkoi katsomaan naista. Hän ei ollut koskaan tuntenut vetoa toiseen nainen ennen, mutta hän tajusi, että hän oli nähdä tämä nainen seksuaalisessa kontekstissa. Megan uskoi, että hänellä olisi täysin avoin mieli tällaisia ​​asioita, mutta oli järkyttynyt hänen nykyinen tunteita. “Hän on vain niin seksikäs”, hän ajatteli

Yhtäkkiä ajatus tuli Megan. Hän voisi käyttää hänen lahjan sekä nainen Barry ja hän voisi tyydyttää häntä uteliaisuus naisen elimistöön.

Nainen Barry siirtyi hänen istuin. Megan tajusi, että hän oli matkalla vessaan. Hän on toimittava nyt. Heitto vain pintapuolinen anteeksipyynnön kaveri vielä puhu hänelle hän kääntyi ja seurasi naisen vessaan. Kun hän katseli nainen mene ovesta, Megan odotti ulkopuolella. Muutaman minuutin kuluttua Megan kuuli liikkeen sisältä kuin hän tajusi nainen oli tulossa ulos. Kun hän poistui, Megan siirtyi eteenpäin ja törmäsi naisen.

“Oh … Olen pahoillani”, sanoi nainen, yllättynyt. “En nähnyt sinua th …”

Megan tuijotti syvälle naisen siniset silmät, juurtuvat hänet paikalla. Sekunnin rastitettu Megan kääntyi henkinen intensiteetti tunkeutuu tiensä muihin naisen mieli.

“Mikä sinun nimesi on?” kysyi Megan.

Nainen näytti täysin rauhallisesti ja oli lasitettu ilme, kun hän vastasi.

“Carla”, hän sanoi “Nimeni on Carla Evans.”

Megan jatkoi “Carla, minulla on täydellinen valvonta mieltäsi. Sinun ei tarvitse olla huolissaan, koska Toivotan teille mitään haittaa, mutta te kuulette minun ohjeita. Onko selvä?”

Carla nyökkäsi suostumuksensa Megan jatkui.

“Kaikki, mitä minä käsken teistä tuntuvat täysin luonnollista. Ymmärrätkö?”

Jälleen Carla nyökkäsi kuin kaksi naista tiensä takaisin Barryn pöytä.

“Hei Barry”, sanoi Megan kun hän tuijotti syvälle hänen silmiinsä.

“Megan … god … mitä sinä teet …”

Ennen kuin hän voisi lopettaa hänen tuomionsa, Barry tuli heti kivettynyt Megan tiivistänyt tuijottaa. Megan toisti saman varoituksia Barry koska hän oli Carla. “Minun olisi pitänyt ajatellut tätä ennen”, hän nauroi itsekseen. “Se olisi voinut parantaneet seksielämää!”

“Aivan. Mennään jonnekin hieman enemmän yksityisiä me?” Megan sanoi. “Barry, puhelimitse, että limusiinilla, että yritys käyttää. Kerro heille meidän suurin limusiinin heillä on muutaman tunnin ja laittaa kaiken yrityksen kustannuksella huomioon.”

“Katsotaan selität pomollesi!!” hän ajatteli itsekseen

Barry veti hänen kännykkänsä ja soitettujen numero, Megan kääntyi Carla.

“No nyt neiti, en ole aivan varma tunteistani tällä hetkellä. Sinulla on varmasti minut houkutteli teitä ja luulisin, että minun pitäisi tutkia, että puolella minun persoonallisuuden hieman. Tästä lähtien te molemmat viittaavat minulle kuten Mistress. Onko selvä? “

Sekä Carla ja Barry kuulosti suostumuksensa epäröimättä kuin trio valmis jopa juomansa. Megan sydän oli hulmuten kuin pelottaa perhonen. Voisiko tämä todella olla totta? Oliko hän aikeissa on hänen ensimmäinen kohtaaminen toisen naisen kanssa ja hänen pian ex-miehensä? Ajatukset piti lenteli hänen päänsä, kun hän katsoi ylös ja näki suuren mustan limusiinin vetää ylös ulkopuolella bar.

“Se on nyt tai ei koskaan”, hän ajatteli itsekseen, kun hän nielaisi viimeinen hänen juoda ja johti Barry ja Carla ulos ja autoon.

Alle Megan ohjeen, Barry kertoi kuljettaja vain pitää ajaa ympäri kaupunkia ja sulkea seinäkkeissä välillä varsinaiseen auton ja kuljettajan istuin. Kuten limusiinin veti pois, Megan katseli Carla. Hän veti syvään henkeä ja vapina sormet alkoivat unbutton edessä Carla n silkkipusero. Megan määräsi Barry vain istua ja katsella toistaiseksi. Megan julkaisi viimeisen painikkeen, materiaali swished pois Carla ylävartalo paljastaen kaksi täydellisesti muotoiltu rinnat. Megan ei ollut nähnyt toisen naisen rinnat läheltä aiemminkin, ja hän oli yllättynyt siitä, kuinka paljon tämä oli kääntymässä häntä. Carla vain istui takaisin vastaan ​​viileä nahkaverhoilu Megan poistetaan hitaasti puseron kokonaan ja taivutettu eteenpäin suudella hänen Nänni. Megan huulet kiinni ympärillä nänni, hän voisi maistaa Carla hienovarainen body spray. Hänen ihonsa tuntui kuuma ja opetetaan Megan muljautti märkä kieli ympäri kovettuminen alkuunsa ja veti sen syvälle hänen suuhunsa. Kun hän imettää on Carla rintaa, Megan kädet löysi helmaa Carla lyhyt hame ja nopeasti työnsi koko jutun kierroksella hänen vyötärö. Megan julkaissut hänen nänni ja katsoin alas hän oli iloisesti yllättynyt, Carla ei kantanut alusvaatteita lainkaan, ja että hän oli täysin ajeltu.

“Levitä jalkasi nyt Carla” ohjeiden Megan

Carla hengitys oli tullut hieman lyhyt ja hänen Nänni oli jäykistynyt jälkeen huomiota he olivat saaneet, kun hän levittää hänen pitkät jalat edessä hänen Mistress

“Käytä sormiasi. Pelaa itsesi kanssa”, jatkoi Megan

Epäröimättä Carla sai sekä kätensä jalkojen väliin ja alkoi aivohalvauksen hänen ajeltu pillu.

“Mmmmmmm oh yes …. oooooooooohhhhhh ….. että tuntuu mukavalta Mistress” murahti Carla

Megan hymyili itsekseen, kun hän tunsi voiman tilanteen. Tunne rohkeammin hän jatkoi ohjeita Carla. “Työnnä sormesi syvälle. Leiki kusipää samoin. Mutta älä cum ilman lupaani” Megan ja Barry sekä katseli tarkkaavaisesti kuin puoli alasti Carla istui niiden välillä hänen jalat leviää ja hänen sormensa hänen persettä ja pillua masturboi varten kaikki mitä hän oli sen arvoista.

Megan voisi tuntea oman märkyys sisätiloihin läpi hänen bikinit pikkuhousut nyt. Tämä oli mahtavaa pystyä katsomaan kaunis nuori tyttö sormi sekä hänen reikiä hänen eteensä näin. Hän kääntyi hänen huomiota hänen miehensä.

“Barry, senkin paskiainen. Et koskaan mennyt alas minua koko meidän koko avioliitto. Mutta olet varma, aion nyt!”

Vetämällä helma hänen pukeutua hänen vyötärö ja kiemurrellen ulos kostean pikkuhousut, Megan levitä itsekseen auki.

“Polvillenne Barry, minun huijaaminen tekosyy aviomies. Make me cum naamasi!”

Epäilemättä Barry putosi polvilleen edessä Megan ja painoi kasvonsa hänen auki märkä siepata. Kuten hänen kielensä heittänyt yli hänen altistuvat klitoris, Megan veti hihnat hänen pukeutua ja nosti hänet rintaliivit. Hän voisi tuntea Barryn kielen alku naida häntä viilto, koska se meni sisään ja ulos ja hän kiinnitti terävä syvä hengenveto.

“Nuolla clit sekä idiootti!” hän huusi, kun hän veti hänen kovat nännit. “Jumala, en ole koskaan ymmärtänyt kuinka hyödytöntä voisitte olla antaa pään!”

Barry noudattanut hiljaa kuin hänen kielensä pyöritetty uudestaan ​​ja hänen clit silloin tällöin kun se välillä hänen hampaitaan ja nakertelemalla lempeä.

Megan, nyt kuumenevat minuutti, kääntyi masturboi luku Carla istuu hänen vieressään.

“Stop sormitus itse hetkeksi ja imevät minun nännejä”, hän käski.

Carla huulipunaa punainen suu kiinni yli hänen nänni Megan voinut sietää sitä enää.

“Aaaahhhhhhhh yessssssss …. nuolla clit …. mmmmmmmm …. imevät minun nänni …. Olen CUMMINGGGGGGG … AAAAAAAGGGGGHHHHHHHHHH”

Megan orgasmi vei hänet kokonaan yllätyksenä. Hän mielissään lonkat pois istuimen kattaa Barryn kasvot hänen mehut. Hänen tissit pomppi ylös ja alas kuin Carla kamppailivat pitää nänni suussaan. Hän puristi jalkansa yhteen noin Barryn kasvot pitää häntä suorassa yhteydessä hänen virtaava pillua kuin aallon jälkeen aalto intensiivistä jännitystä kaatui ruumiinsa läpi.

Kuten hänen orgasmia laantunut, Megan Katsoin Carla. Hänen sormensa olivat takaisin hänen pillua ja hän voisi nähdä hänen häpy huulet kimmeltää kosteuden kanssa.

“Voi rakas”, sanoi Megan alentuvasti, “ei huono vauva tarvitsee cum?” “Lean yli syliini, jotta voin tuntea tarjouksen pikku aasi posket”

Carla sijoitettu itsensä niin, että hän valehtelee alaspäin koko Megan sylissä hänen perse ilmassa ja hänen päänsä Barry sylissä joka nyt istuu vieressä Megan.

“No, kai olet nähnyt hänen kukko muutaman kerran ennen, joten voit yhtä hyvin imeä sitä nyt” käski Megan. “Mutta sinun täytyy rangaista imee pois toisen naisen aviomies”

Carla purettu Barryn housut ja julkaissut hänen kukko, Megan katseli. Kaikki ajatukset mustasukkaisuus oli nyt kadonnut, kun hän näki himoiten miten Carla varovasti kietoi pieni käsi noin hänen erektio ja alensi suunsa päähän. Carla kurkkuun pullistunut kuin hän otti Barryn penis syvälle hyräillen hieman lisätä stimulaatiota.

Barry sulki silmänsä, hävisi mereen extasy, Megan alkoi kulua hänen kätensä yli Carla kaunista, sileä, alasti ass. Käyttämällä kätensä avata Carla jalat, Megan työnsi kaksi sormea ​​syvälle hänen pillua.

“Mmmmuuugghhhhhhh” Carla n notkua oli vaimentaa suuri erektio oli täyttämässä hänen suuhunsa.

Megan veti sormensa pois Carla n kusipää ja eteni pyyhi ne hänen nurin käännetty ass. Vaistomaisesti Megan löi kätensä alas Carla takapuolta.

* HALKEAMIEN *

“Ooowwwww … oh Mistress että sattuu … on se, että minun rangaistus?”

Megan oli yllättynyt hänen toimia, mutta katsomassa täydellinen lihaa Carla perse muuttuvat vaaleanpunaisiksi ja aaltoilu hieman innoissaan häntä enemmän.

“Se on vain alku, pikku orja” Megan naurahti, ja heti laskeutui kaksi vaientaa.

* HALKEAMIEN * … * HALKEAMIEN *

Barry oli nyt hänen silmänsä auki Carla oli päästää irti hänen prick, mutta jostain syystä tuntui, että hän oli täysin kykenemätön protestoidakseen käyttöä hänen tyttöystävänsä perse.

“Mistress?” kysyi Barry “Olen niin lähellä Cumming. Saanko sallitaan joitakin vapautumista Carla?”

“Erittäin hyvin”, vastasi Megan “Carla, aion jatkaa rangaistuksen. Jokaisen slap otatte Barryn kukko syvemmälle kurkkuun kunnes hän cums”

“Y.. Kyllä Mistress” Carla nyyhkytti. “I.. I.. I.. Ymmärtää”

Carla oli jälleen Barry suuhunsa, Megan haparoi läpi hänen laukussa. Lopulta löytää mitä hän halusi, hän veti puinen käsitellään hiusharja. Tuskin uskoen hän kykeni tällaisiin toimiin, hän toi harja alas kolme kertaa Carla n jo punoittavat perse posket.

* HALKEAMIEN * …. * HALKEAMIEN * ….. * HALKEAMIEN *

Koska kolmas lakko laskeutui Megan selvästi näki tutun muodon Barry kukko turvota syvällä Carla kurkkuun. Barry veti terävän henkeä ja huusi kuin hän tunsi kipua sekoittaa extasy kolmantena lakko laskeutunut ja hän tunsi Carla hampaat hänen akselille.

“Ooooooowwwwwwwwww … oooooohhhhhh godddddddd … se sattuu … aaaaaaaahhhhhhhh Olen cumminggggggg … YYYYYEEEEEESSSSSSSSS … AAAAaaaaaahhhhhhhhhhhh.

Barry kukko puhkesi ja Carla yritti turhaan niellä hänen cum, Megan työnsi kahva harjan syvällä Carla märkä pillua ja alkoi naida häntä sen kanssa.

“Pidätkö tästä pikku orja narttu? Hmmm kyllä?” Megan sanoi hän jatkoi pumpata harjalla. “Haluatko cum Barry spermaa ympäri kasvoja?”

Carla oli maailman omaa. Barry cum on kuolaaminen hänen punaiset huulet kuin pillu oli pahoinpidelty takaapäin hänen Mistress. Hän voi silti tuntea tulen hänen aasi posket hänen * rangaistuksen *, mutta tämä on nyt korvattu tunne täydellinen ja koko himo kuin hän tunsi harjalla mennä syvällä sisällä hänen. Hän ei voinut ymmärtää, miksi hän tunsi pysty valittamaan, hän ei yleensä alistuva mutta katsoi, että hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin totella emäntäänsä. Hän tunsi lämmön hänen pillua rakentaa kuin hän jauhaa lonkat syliin emäntänsä alla hänen.

“Ooohhhhh goddd Mistress …. Saanko cummmmmm?? …. Olen niin lähellä nyt” Carla vetosi

“Kyllä, pikku orja narttu … cum minulle nyt” huusi Megan kun hän vaihtaa nopeasti harjalla kahva hänen sormensa. “Cum nyt .. cum nyt ..”

Sijaan huutaa, Carla enemmän vaikeroi ja nyyhkytti matkalla orgasmin. “Voi Mistress .. Mistress .. Mistress” hän soitti uudestaan ​​ja uudestaan, koska hänen tuore nuorten elin kouristi ja twitched on Megan sylissä. Megan sormet pidetään säännöllisesti rytmi kuin ne romahti sisään ja ulos tytön auki pillua ja kusipää kuin hänen orgasmin räjähti ruumiinsa läpi.

Nyt tyytyväinen hänen toimintaansa Megan määräsi kuljettajan vetää yli. He olivat syrjäisessä osassa kaupunkia yli 3 kilometrin päässä asuinalueista.

“Oikea te kaksi”, sanoi Megan “Olen valmis kanssasi … nyt. Voit molemmat kävellä kotiin täältä. Mutta yksi asia. Et voi pukeutua itseänne, ja jos joku haluaa hyödyntää sinut matkalla kotiin, voit antaa niille mahdollisuuden tehdä sinulle mitä he haluavat. Kun hereillä huomenna muistat mitään tänä iltana. kuitenkin seuraavan kerran nähdä minun kasvojani, sinulla tulee olla alle minun valvontaa. Onko selvä? “

Leave a comment